Каквото и да се каже за Меган Фокс и Machine Gun

...
Каквото и да се каже за Меган Фокс и Machine Gun
Коментари Харесай

Когато Меган Фокс отвърне на удара

Каквото и да се каже за Меган Фокс и  Machine Gun Kelly ще бъде малко. А и колкото и постоянно да се приказва за тях, също няма да бъде задоволително. Ето за какво двамата непрекъснато намират способи да притеглят внимание.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly, Хелоуин 2022 и изненадващите им секси костюми за празника
Секси костюмите на Меган Фокс и Machine Gun Kelly за Хелоуин

Двамата май желаят да се конкурират с Хайди Клум

Като да вземем за пример с костюмите си за Хелоуин. Е, празникът отмина и някои може даже към този момент да са забравили за него, само че Фокс още веднъж ни връща в тематиката. 

В профила си в Instagram актрисата разгласява серия от провокативни фотоси, на които виждаме, че тя е маскирана като Зелда, а Machine Gun Kelly като Линк от известна японска видео игра. В описанието към тях Фокс даже се майтапи, че доста съществено обмисля да поправя ушите си и да ги направи елфски.

Като даже се обръща към Grimes, да ѝ предложи някой, който да свърши работата. Оказва се обаче, че освен секси елфската визия на Меган Фокс е привлякла вниманието на почитателите ѝ. Според People, се е намерил човек, който в мненията под поста се е опитал да засегне актрисата.

Въпросният човек е изразил недоумението по какъв начин откакто има толкоз доста пари, Меган Фокс не е съумяла да си купи самобръсначка. И поради това публично тя отпада от неговия лист с мечтани дами. Но актрисата е решила да не оставя по този начин нещата и му е отвърнала, че очевидно е объркал татуировката ѝ за необръснати косми.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и шегите на актрисата към половинката ѝ
Странните мнения на Меган Фокс по адрес на Machine Gun Kelly

Екстравагантни както постоянно

Като даже се майтапи, че е унищожена от обстоятелството, че към този момент не е измежду мечтаните от него дами, тъй като доста мощно се е надявала, че той ще се ожени за нея. Е, явно е, че на Меган Фокс не ѝ пука доста какво приказват хората, само че и не се двоуми да се отбрани. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР